Copii fericiti si sanatosi
24,00 lei
30,00 lei (-20%)

Copii fericiti si sanatosi

Copii fericiti si sanatosi
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-319-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304

DESCRIERE

Copii fericiti si sanatosi. Vindeca-ti copilul prin Metoda celor 5 elemente

Vindeca-ti copilul din interior spre exterior!
Pornind de la intelepciunea straveche a celor cinci elemente din medicina traditionala chineza, pediatra Robin Ray Green ofera solutii simple pentru crearea unui program de vindecare deopotriva natural, integral si adaptat la unicitatea copilul tau.
Chestionarele si testele prezentate in cartea de fata te ajuta sa identifici si sa intelegi elementul specific copilului tau – Lemn, Foc, Pamant, Metal sau Apa – pentru a-i diagnostica adecvat dezechilibrele din corp ce ii creeaza probleme de sanatate. Apoi, inveti de la autoare cum sa faci modificari in nutritie si stilul de viata si cum sa folosesti tehnici simple (masaj, presopunctura, meditatie etc.) pentru a-ti insanatosi copilul.
Cu aceasta perspectiva noua, holistica asupra sanatatii, vei creste puterea de vindecare a tratamentelor alopate si iti vei ajuta copilul si intreaga familie sa se vindece natural.

Traducere: Daniela Andronache

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina alternativa

103,70 lei
122,00 lei (-15%)
44,20 lei
52,00 lei (-15%)
Created in 0.0151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.