Copiii nostri in inchisorile lor! (furati de Barnevernet)

Copiii nostri in inchisorile lor! (furati de Barnevernet)
-15%
Preț: 28,90 lei
34,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Familie

DESCRIERE

Copiii nostri in inchisorile lor! (furati de Barnevenet)-dezvaluie mecanismul oripilantei masinarii de distrugere a copiilor si familiilor dupa voia maladiva a unei institutii care abia acum este demascata. Felicitam scriitorul si luptatorul pentru drepturile copiilor si a familiilor, pentru o educatie sanatoasa in deplina afectiune.

De altfel, notorietatea scriitorului George Alexander este cunoscuta datorita militantismului impotriva BARNEVERNET-autoritatea pentru protectia copiilor din NORVEGIA, fiind romanul care a sensibilizat opinia publica din tara si din intreaga lume prin sacrificiul personal de a fi pierdut functia dubla de manager la doua unitati prescolare din Oslo si de a fi devenit indezirabil in acea tara nordica certata cu Dumnezeu si cu morala educationala, tara in care confratele nostru a vietuit 20 de ani, fiindca a luat atitudine vehementa in cazul smulgerii abuzive a copiilor din sanul familiilor NAN si BODNARIU, abuzuri care au declansat ample manifestari internationale de protest.

''Adevarurile, oricat de deranjante ar fi, trebuie spuse asa cum sunt. Si nimeni dintre noi nu ar trebui sa stea vreodata resemnat, in coltul lui. Nu am vrut sa scriu aceasta carte, la inceput. Am vrut doar sa uit... Caci nu despre fictiune este vorba aici... Despre fapte reale vorbim'' ( George Alexander )

Nr. pagini: 162

Policromie interior

Coperta: cartonata

RECENZII

Rating general
4.2 (6 recenzii)
5 stele
4
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Nu am citit cartea dar cunosc bine cazul Botnariu. Presupun ca merita citita. Pretul mi se pare cam ridicat pentru numarul de pagini. Dar, daca banii sunt folositi si in interesul apararii dreptului copiilor de a ramane sa cresca langa parintii lor, in sanul familiei care le-a dat viata, probabil ca merita sacrificiul de a avea aceasta carte. Imaginea de pe coperta cartii nu mi se pare potrivita. Vorbeste despre doi parinti despartiti ai caror copii se straduiesc sa ramana aproape in ciuda ingradirilor impuse de relatia distrusa dintre parinti. Asadar, in imaginea respectiva, numai de Barnevernet nu poate fi vorba. Pentru urmatoarea editie a cartii propun ca imaginea de pe coperta sa fie inlocuita cu una mai potrivita. Mult succes cu aceasta carte si la cat mai multe editii imbogatite cu cazuri noi de nedreptate facuta copiilor nostri!
1
Pentru 162 de pagini, cartea este mult prea scumpa.
5
Treziti-va romani Acest minunat scriitor George Alexander este un inger pazitor care a venit in ajutor sa ne apare drepturile copiilor nostri si totodata pe noi cei pusi sub presiunea abuzurilor unde am cazut victime acestor oameni rai din tarile nordice
5
pace!inca.nu.am.citit.cartea.dar,din.ceea.ce.stiu,pot.spune.cu.siguranta!ca.este.o.carte.foarte.reala.autorul,a.demonstrat.ca.este.un.om.inteligent,/dar.fara..aere/,cu.mult.bun.simt,cu.o.inima.de.aur.si.curajoasa!! este.timpul,oameni.buni,sa.renuntati.la.atatea...toxine.,sa.ne.deschidem.//ochii.mintii///larg.si.sa.intelegem.ce.se.intampla.cu.lumea.in.care.traim!!vor.fi.cu.adevarat./luminati/,si.acei.//gen.femeia....pippidi.mugiu,care,dezinformati.de.o.parte.a.mass.media,sau.din.propria.ignoranta.si.rautate.si....fumuri.de..atotstiutori.corecti.parinti//sau.nu///,au.fost.impotriva.minunatei.fam.BOTNARIU!!PACE!!
5
I will soon order one in ENGLISH; lisettewillekens
4
Please make it available as an eBook so we can buy it here in USA... Thank you.

Familie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0110 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.