Cum sa cream o relatie spirituala

Cum sa cream o relatie spirituala
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1701-03-5
Anul publicării: 2007
Pagini: 83
Format: 15x21 cm

DESCRIERE

O carte onesta si necomplicata despre cel mai complicat subiect:relatiile dintre oameni.
O carte ce merge direct in esenta relatiei de iubire si devine astfel un ghid pentru aceia care isi doresc sa intemeieze o asemenea legatura sau pentru aceia care au deja parte de ea.
Adevarata relatie de iubire,sanatoasa si fertila,creste numai prin radacinile robuste oferite de buna intocmire spirituala a celor doi parteneri de viata.Cele sapte legi spirituale discutate in carte ofera un ghid pentru cuplurile care s-au dedicat evolutiei spirituale reciproce,indiferent de faza in care se afla relatia lor.
Relatia este cea mai dificila si mai interesanta cale spirituala care ne este disponibila pe planeta la ora actuala.Nicio alta cale nu ne aduce la suprafata indoielile,fricile si nesigurantele ascunse pentru a fi vindecate intr-un mod atat de definitiv.Avem nevoie de mult curaj ca sa vedem acele parti din noi insine pe care le acceptam cu greu si care ne sunt reflectate de catre partenerii nostri.Totusi ,prin impacarea cu partenerii nostri ne impacam cu noi insine si ajungem sa ne experimentam propria plenitudine.

Traducere: Daria Vasilescu

Anul publicarii: 2007

Nr. pagini: 83

ISBN: 978-973-1701-03-5

Dimensiuni: 15x21 cm

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.