Crede si vei reusi
28,00 lei
35,00 lei (-20%)

Crede si vei reusi

Crede si vei reusi
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-234-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 231

DESCRIERE

Indiferent dacă negativitatea provine dintr-o relație trecută care s-a încheiat prost, dintr-o traumă din copilărie, dintr-un eșec în afaceri sau în carieră ori din senzația de insecuritate generală, autorii te învață să recunoști în ce măsură personalitatea și deciziile îți influențează negativitatea conștientă – și, deseori, inconștientă. Află din experiența lor cum să-ți recapeți controlul asupra gândurilor, sentimentelor și acțiunilor, cum să transformi negativul în pozitiv și să accepți schimbările neașteptate ale vieții fără să recazi în vechile modele negative.
Renunțarea la gândurile negative este unul dintre cei mai importanți pași către a trăi o viață reușită și împlinită, dar și unul dintre cei mai dificili. În cartea Crede și vei reuși, un ghid pragmatic și bazat pe cercetări, renumitul Brian Tracy și psihoterapeuta Christina Stein îți prezintă programul lor de Psihologia Succesului pentru a te ajuta să identifici și să depășești tiparele și ideile dăunătoare ce te împiedică să-ți atingi obiectivele sau să te simți fericit și mulțumit în viață.
Cartea Crede și vei reuși este o lectură esențială pentru oricine se simte blocat. Folosește psihologia reușitei pentru a alunga gândurile și comportamentele negative și pentru a-ți debloca întregul potențial pentru succes!

Coperta: Brosata

Traducere: Daniela Andronache

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0138 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.