Cresterea porcilor
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Liz Shankland
ISBN: 978-973-1822-93-8
Anul publicării: 2011
Pagini: 143
Format: 21x28 cm
Categoria: Animale
DESCRIERE
Activitatea de crestere a porcilor a cunoscut o adevarata renastere si este in prezent mai populara ca oricand. Manualul cresterii porcilor este un ghid simplu, fara inflorituri, excelent pentru incepatori - indiferent daca intentionati sa cresteti porci pentru a va umple congelatorul, a incepe o noua afacere, a valorifica terenul in mod traditional sau pur si simplu a va bucura de prezenta unor animale de companie carismatice. Intesat de fotografii color si explicatii clare si detaliate, acest manual este ideal pentru crescatorii incepatori, care au nevoie de indrumari cu privire la cumpararea si ingrijirea primilor porci si doresc sa treaca la etapa superioara a inmultirii. Este totodata o sursa de informatii utile pentru crescatorul de porci cu mai multa experienta care are nevoie uneori sa caute o lamurire rapida intr-un manual.
- Istoricul porcului modern: felul in care s-au dezvoltat rasele, ghidul principalelor rase, alegerea porcului care vi se potriveste cel mai bine Inceputul:cerinte legale, costuri, imprejmuiri, adaposturi, construirea unui cort pentru porci intr-o zi
- Achizitionarea: cand sa se cumpere porcii, unde se pot gasi, ce trebuie sa se caute, porci cu sau fara pedigree
- Hranirea: reguli si regulamente, cerinta de hrana, hrana din comert versus hrana preparata in gospodarie
- Sanatate si bunastare: ingrijirea corespunzatoare, boli comune, metode de profilaxie, administrarea injectiilor
- Carne de la porcul din ograda: pregatirea psihologica, planificarea, abatoarele, transportul porcilor, produse din carne de porc, vanzarea produselor
- Inmultirea: alegerea lotului, cicluri de reproducere, ingrijirea nutritionala si medicala, imperecherea, inseminarea artificiala, fatatul, ingrijirea purceilor, intarcarea.
- Concursurile de porci: de ce, cum si unde, categorii, pregatirea, concursurile ca vitrina in care va expuneti porcii.
- Istoricul porcului modern: felul in care s-au dezvoltat rasele, ghidul principalelor rase, alegerea porcului care vi se potriveste cel mai bine Inceputul:cerinte legale, costuri, imprejmuiri, adaposturi, construirea unui cort pentru porci intr-o zi
- Achizitionarea: cand sa se cumpere porcii, unde se pot gasi, ce trebuie sa se caute, porci cu sau fara pedigree
- Hranirea: reguli si regulamente, cerinta de hrana, hrana din comert versus hrana preparata in gospodarie
- Sanatate si bunastare: ingrijirea corespunzatoare, boli comune, metode de profilaxie, administrarea injectiilor
- Carne de la porcul din ograda: pregatirea psihologica, planificarea, abatoarele, transportul porcilor, produse din carne de porc, vanzarea produselor
- Inmultirea: alegerea lotului, cicluri de reproducere, ingrijirea nutritionala si medicala, imperecherea, inseminarea artificiala, fatatul, ingrijirea purceilor, intarcarea.
- Concursurile de porci: de ce, cum si unde, categorii, pregatirea, concursurile ca vitrina in care va expuneti porcii.
Traducere: Ligia Sendrea
Anul publicarii: 2011
Nr. pagini: 143
Dimensiuni: 21x28 cm
ISBN: 978-973-1822-93-8
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 26,77 lei31,50 lei (-15,02%)
- 17,00 lei20,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 22,10 lei26,00 lei (-15%)
- 15,30 lei18,00 lei (-15%)
- 17,60 lei22,00 lei (-20%)
RECENZII