Cronicile Experimentului Philadelphia

Cronicile Experimentului Philadelphia
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8293-07-3
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 223
Format: 14.5X20.5 cm
Categoria: Istorie

DESCRIERE

In istoria celui De-al Doilea Razboi Mondial, precum si dupa aceasta, exista mai multe episoade insolite, dar de departe cel mai ciudat si bizar dintre ele este cunoascut sub numele de experimentul Philadelphia.
De opt decenii, episodul in cauza este negat si dezmintit de autoritatile americane, dar legarea lui de nume celebre precum Nikola Tesla (care a pus bazele ciudatului experiment "Curcubeul") si Albert Einstein au facut sa curga rauri de cerneala ce s-au materializat in zeci de carti ce si-au propus toate sa dezlege enigma.
In mod straniu, cu cat timpul trece, cu cat se scriu noi carti despre acest subiect enigma pare sa se adanceasca si mai mult. In paginile prezentei lucrari veti avea parte de niste dezvaluiri senzationale, unice care prefigureaza un posibil raspuns.
Gen. Bg. (rez) dr. Emil Strainu

Traducere: Alina Onet

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.