ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Curajul in salbaticie Ed. a 2-a

Curajul in salbaticie Ed. a 2-a

  Autori: Brene Brown

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

42.00 Ron

33.60 Ron

8.40 Ron (20%)

Produs indisponibil

Carti cumparate alaturi de Curajul in salbaticie Ed. a 2-a

Descriere

Fragment din cartea "Curajul in salbaticie" de Brene Brown:

"Apoi, in 2013, o serie de mici miracole m-a condus spre unul dintre cele mai importante momente din viata mea. Oprah Winfrey m-a invitat la una dintre emisiunile mele preferate, Super Soul Sunday.
In seara ce a precedat emisiunea, am iesit la cina cu unul dintre producatori si cu managerul meu, Murdoch (un scotian care locuieste in West Village, New York). Dupa cina, mergand inapoi spre hotel, Murdoch s-a oprit la un colt de strada si m-a strigat, in timp ce eu continuam sa merg: „Bren, unde esti?"
Cand i-am aruncat un raspuns in doi peri - „La intersectia strazilor Michigan cu Chicago" -, mi-am dat seama ca de fapt ma simt vulnerabila. Iar cand Murdoch a inceput sa-mi explice cat de „putin prezenta" am fost la cina - Politicoasa si prietenoasa? Da. Prezenta? Nu. -, mi-am dat seama exact ce se intampla. M-am uitat la el si am recunoscut: „Fac chestia asta pentru ca mi-e frica. Plutesc deasupra vietii, privind-o si studiind-o, in loc sa o traiesc." Murdoch a dat din cap. „Stiu. Dar trebuie sa faci cumva sa te opresti si sa te aduci inapoi aici. E o ocazie importanta. Nu vreau s-o ratezi. Nu studia momentul. Traieste-l."
A doua zi dimineata, in timp ce ma imbracam pentru prima mea intalnire cu Oprah, fiica mea mi-a trimis un SMS. Voia sa se asigure ca semnasem si trimisesem o invoire pentru excursia ei cu scoala. Dupa ce am asigurat-o ca am rezolvat, m-am asezat pe marginea patului, inghitindu-mi lacrimile. Am inceput sa ma gandesc ca si eu am nevoie de o invoire ca sa nu mai fiu atat de serioasa si speriata. Azi am nevoie de permisiunea de a ma distra. Asa s-a declansat ideea."
Detalii tehnice

Traducere: Lavinia Gliga

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2009

Nr. pagini: 176

ISBN: 978-606-44-0230-1

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Curajul in salbaticie Ed. a 2-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna