Daca nu-ti iese din prima citeste aceasta carte

Daca nu-ti iese din prima citeste aceasta carte
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-8495-49-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 94

DESCRIERE

Cliseul este: "incearca, incearca din nou!" De multe ori oamenii incearca si tot incearca numai pentru a obtine iar si iar aceleasi rezultate, Ceea ce este de cele maim ulte ori diferit de a interpreta procesele si de a gandi strategiile.
Aceasta carte reaminteste cititorilor acele principii esentiale pentru a reusi, care astazi par uitate, dar care intotdeuna au separat invingatorii de cei care pierd. Pentru a obtine un efect pozitiv de durata asupra vietii tale, trebuie sa iti schimbi modul de a gandi.
Citind aceasta carte vei fi inspirat sa vezi diferit si sa reactionezi diferit la situatiile din propria viata. Asta te va plasa intr-o noua pozitie, mult mai avantajoasa, pentru a obtine beneficii pe termen lung si o viata implinita.

Traducere: Magda Xenofont

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.