ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Dansul energetic

Dansul energetic

  Autori: Ioan

Editura: DHARANA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.00 Ron

26.40 Ron

6.60 Ron (20%)


Descriere

Prezenta cartii "Dansul Energetic" in mana dumneavoastra, este un semn ca sunteti interesati sa puneti in valoare in mod intensiv, imensul potential de care dispuneti.
Desi avem impresia ca suntem doar trup, in realitatea fiinta noastra se extinde foarte mult in univers. Acesta este motivul principal pentru care putini dintre noi oamenii stim sa punem in valoare bogatiile cu care suntem inzestrati.
Cercetatorii vizionari din domeniul fizicii moderne, afirma ca planurile subtile ne influenteaza decisiv intregul parcurs al vietii. Practic, planurile subtile ne determina trairile si manifestarile, din momentul nasterii si pana la plecarea de pe acest pamant.
Prin dansul energetic, va puteti modela planurile subtile astfel incat sa va conectati cu mare eficienta la valorile sanatoase si benefice din univers. De aceea va recomand sa dansati cat mai mult timp; in orice stare v-ati afla!
Prin dansul energetic va dati sansa sa construiti in voi si in jurul vostru un nucleu de bucurie si fericire!
Va doresc succes deplin in demersul vostru de a trai o viata mai frumoasa si mai implinitoare prin intermediul dansului energetic!
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 208

ISBN: 978-606-9029-15-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Dansul energetic. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna