Darul sufletului tau

Darul sufletului tau
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-639-312-6
Anul publicării: 2019
Pagini: 243

DESCRIERE

Darul sufletului tau. Puterea vindecatoare a vietii pe care ti-ai planificat-o inainte de nastere

Cartea de fata exploreaza cele mai relevante si mai controversate probleme ce preocupa omenirea in prezent: trezirea spirituala, pierderea involuntara a sarcinii si avortul, ingrijirea celor bolnavi, relatiile abuzive, sexualitatea, incestul, adoptia, saracia, sinuciderea, violul si bolile mintale.
Dupa ce s-a documentat asupra acestor teme, dupa ce a intervievat numeroase persoane care au suferit diverse traume si a lucrat cu o echipa de mediumni si de channelori, Robert Schwartz a redat in paginile acestui volum intelepciunea desprinsa din „lumea cealalta“, in scopul de a explica motivele pentru care nenumarate experiente umane dificile sunt planificate inainte de nastere.
Prin studiile de caz prezentate aici, vei dobandi o perspectiva inedita asupra necazurilor si greutatilor aparute in viata ta, asupra tiparelor repetitive pe care le manifesti si asupra evenimentelor nedorite pe care le atragi fara intentie.

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

Anul publicarii: 2019

Nr. pagini: 243

ISBN: 978-606-639-312-6

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.