ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Dependent de Spirit-editie revizuita

Dependent de Spirit-editie revizuita

  Autori: Gabrielle Bernstein

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Cum se face că o publicistă de succes din New York, o tânără amatoare de distracții, se transformă într-un ghid pentru noua generație?
De la dezamăgiri în dragoste și anxietate până la tulburări de alimentație și consum de droguri, Gabrielle Bernstein a parcurs un drum anevoios până la a înțelege că frica nu este deloc înfricoșătoare cu adevărat și, cel mai adesea, nici măcar reală. Ea a renunțat la neîncrederea în sine și la dependențe de tot felul pentru a face loc unui tip nou de experiență.
În cartea sa „Dependent de Spirit”, Gaby ne povestește cum și-a transformat viața și ne oferă propria ei călătorie spirituală drept ghid pentru a ne învinge frica, a ne schimba percepțiile și a ne crea o viață care să ne aducă împlinire autentică. Dependența de lucruri și experiențe deșarte se transformă în „dependență” de Spirit, astfel încât să ne trăim viața deplin și cu bucurie.

„Dependent de Spirit te învață, într-un mod clar și distractiv, cum să aplici principiile spirituale în problemele practice ale vieții, prin exemplul viu dat de însăși Gabrielle. Sinceritatea, bunăvoința și smerenia sinceră îi oferă puterea necesară de a fi un mentor autentic.”
(Marianne Williamson, autoare publicată de Editura For You).

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Dependent de Spirit-editie revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna