Sa dezlegam tainele comunicarii cls I sem 1 (cod CD)

Sa dezlegam tainele comunicarii cls I sem 1 (cod CD)
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Realizată conform noii programe, aprobată prin O.M. nr. 3418/19.03.2013, lucrarea aplică viziunea interdisciplinară integrată, cu accent pe comunicare. Aceasta urmăreşte succesiunea temelor din manualul deComunicare în limba română.Clasa I – Partea I.
învățarea scris-cititului se realizează progresiv pe baza unei metode activ-participative, verificată în volumele anterioare ale colecţiei. Varietatea exercițiilor și a jocurilor, a lecturilor și a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – stimulează gândirea logică și creativitatea micilor școlari. îi antrenează totodată să comunice corect, învățându-i să-și exprime opinia, să îşi motiveze alegerile, să poarte un dialog organizat, să redacteze mesaje simple și clare, să înțeleagă textele citite sau ascultate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.