ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Manuale scolare » Clasa II » Dezvoltare personala Manual cls II sem II

Dezvoltare personala Manual cls II sem II

  Autori: Adina Grigore, Augustina Anghel, Cristina Ipate-Toma, Nicoleta-Sonia Ionica, Georgeta-Mihaela Crivac, Claudia-Daniela Negritoiu

Editura: ARS LIBRI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

9.00 Ron

7.20 Ron

1.80 Ron (20%)


Descriere

Manual - Dezvoltare personală clasa a II-a, Semestrul al II-lea (conține CD cu manualul în format digital) - Aprobat prin Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 3053/ 12.01.2016
Este structurat pe 5 unități de învățare, cu tematici din sfera de interes a copiilor, ce contribuie la dezvoltarea capacităţii elevului de a se autocunoaşte şi de a-şi exprima într-o manieră pozitivă interesele, aptitudinile, trăirile personale, abilităţile de relaţionare şi comunicare, reflecţiile cu privire la învăţare.
Fiecare conținut propus este însoțit de câte o poveste educativă, prin intermediul căreia se dezvoltă la copii atitudini pozitive, finalitatea fiind dobândirea încrederii în sine, starea de bine a copiilor, pregătirea lor pentru viaţă și pentru viitor.
Elementele multimedia din manualul digital se remarcă prin diversitate, ele fiind realizate în concordanță cu particularitățile nivelului de vârstă, contribuind la creșterea valorii didactice.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Dezvoltare personala Manual cls II sem II. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna