Dezvoltare personala Manual cls II sem II

DESCRIERE

Manual - Dezvoltare personală clasa a II-a, Semestrul al II-lea (conține CD cu manualul în format digital) - Aprobat prin Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 3053/ 12.01.2016
Este structurat pe 5 unități de învățare, cu tematici din sfera de interes a copiilor, ce contribuie la dezvoltarea capacităţii elevului de a se autocunoaşte şi de a-şi exprima într-o manieră pozitivă interesele, aptitudinile, trăirile personale, abilităţile de relaţionare şi comunicare, reflecţiile cu privire la învăţare.
Fiecare conținut propus este însoțit de câte o poveste educativă, prin intermediul căreia se dezvoltă la copii atitudini pozitive, finalitatea fiind dobândirea încrederii în sine, starea de bine a copiilor, pregătirea lor pentru viaţă și pentru viitor.
Elementele multimedia din manualul digital se remarcă prin diversitate, ele fiind realizate în concordanță cu particularitățile nivelului de vârstă, contribuind la creșterea valorii didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0147 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.