Dhyanna Printesa Daca Vol I

Dhyanna Printesa Daca Vol I
-20%
Preț: 25,60 lei
32,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:

DESCRIERE

Draga cititorule,

Ma numesc Dhyanna. Inca nu stii ca m-ai cunoscut, insa un dor viu ce-l porti in Inima ma cheama si ma recunoaste. Ma cauti de ceva timp. Asa ca vin in intampinarea ta si iti spun ca n-ai sa ma gasesti decat atunci cand lasi deoparte orice asteptare, orice cautare a mintii iscoditoare si pasesti cu increderea si seninatatea unui copil in spatiul de taina al Inimii. Pentru ca doar atunci cand mintea tace, linistea Inimii - Dhyanna iti vorbeste.
Si are a-ti spune o poveste. O poveste despre Tine. De cand n-ai mai stat la o poveste cu tine insuti? Accepta provocarea Clipei Acum si hai sus pe genunchii bunilor si strabunilor si asculta povestea printesei dace - Dhyanna. Ea poate fi povestea ta si a oricarui suflet calator, cu dor de Acasa, si cautator al unei vieti traite cu sens. Pentru ca povestea Dyannei te fura timpului pe care crezi ca il traiesti si te lasa, dincolo de spatiu si timp, pe maini pricepute in a pune om-ul in matca lui de OM, in deplina armonie cu viata, natura si originile sale cele sfinte.
„Cand oamenii nu stiau a minti, cand traiau in Puritate, Recunostinta si Iubire, cand salutau in fiecare dimineata Soarele si-i multumeau pentru Darul de Lumina, cand traiau laolalta cu animalele padurii in Armonie Dumnezeiasca, cand Marele Zalmoxa si Inteleptul Lup Alb traiau printre noi, cand Sfintele Zane se infatisau oamenilor in chip pamantesc...“.
Nu te teme. Cartea Dhyanna - Printesa Daca nu reinventeaza istoria, nu da sfaturi si nici nu se pierde in vreun discurs patetic. Reuseste insa, de la primele randuri, sa iti fie calauza intr-o calatorie a regasirii si renasterii, din launtru spre in afara. O calatorie pe care o vei putea simti dupa cum iti va sopti inima - ca pe un basm, o initiere, o meditatie, o calatorie fantastica sau ca pe ceva cat se poate de aievea. Tu alegi. Ea doar iti poarta pasii catre locuri de taina ce pazesc cu strasnicie adevaruri si mestesuguri demult uitate, intr-un taram fara seaman in bogatie, intelepciune, belsug si frumusete, pe care-l numim si astazi Tara Dacilor sau Tara Lupilor Nemuritori.
In cel mai pur grai romanesc, autorul reuseste sa atinga corzi nebanuite ale sufletului - cititor. Povestea fratilor daci, a printesei Dhyanna, a fratelui ei, inteleptul Agwanti, a zeitei Ro si a fiicei lor, tanara printesa Dhyanna ce si-a dobandit nemurirea, curge precum versul duios al unei doine si trezeste la viata o noua lume. O lume care, in fapt, n-a pierit niciodata, doar asteapta sa fie redescoperita si sa le fie de trebuinta acelora care vor sti sa duca o viata traita in intelepciune si armonie cu natura, cu demnitate si drag de libertate.
Iar inima ta va sti sa iti indrume pasii spre aceasta lume, draga cititorule, daca iti vei pastra increderea. Ai incredere in soaptele inimii si inima ta te va conduce negresit catre izvorul Luminii, pentru ca inima ta este Lumina Creatorului ce a coborat in manifestare la pieptul Mamei Pamant.
De te-ai invoit sa-i tii companie Dhyannei pe acest deloc usor, dar aducator de sens si libertate drum al cunoasterii de Sine, vei stii ca fiecare taina a Universului din care am fost zamisliti are trepte de intelesuri, iar fiecare treapta asteapta sa fie urcata, rand pe rand, fara compromisuri.
Asadar, nu uita draga suflet-calator ca doar Inima poate dobandi aceste taine. Lasa-te sa razi si sa plangi in cel mai sincer si izbavitor glas al inimii tale, scaldat in frica de necunoscut sau in bucuria regasirii, ori pur si simplu din drag si recunostinta pentru bunii si strabunii nemuritori si vesnic calauzitori ai sufletului nostru, impreuna cu Dhyanna - printesa dacilor liberi si nemuritori. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat: o experienta traita cu intensitatea si curajul unui copil, si asezata in suflet cu maturitatea adultului care stie sa fie in acord cu ce-i sopteste Inima. Asa este Dhyanna. Iar Dhyanna devii Tu, pe negandite. Te ia pe sus si simti in fiecare por emotia care musteste din fiecare experienta ce o poarta tot mai aproape de cunoasterea deplina de Sine. Cu slabiciuni umane pe care invata sa le alchimizeze in calitati divine, apriga in lupta sau calda si devotata celor dragi, ocrotita si inspirata de intelepti, Dhyanna ne aminteste, pas cu pas, ca Inima are ratiuni pe care mintea nu le poate pricepe si ca, la timpul potrivit, fiecare suflet isi va afla implinirea intru Lumina, Iubire si Adevar.
Tu cum alegi sa privesti si sa primesti ceea ce Viata are in dar pentru tine?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica romaneasca

Created in 0.0190 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.