Dictionar explicativ ilustrat scolar

Dictionar explicativ ilustrat scolar
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-511-471-5
Anul publicării: 2015
Pagini: 576

DESCRIERE

Aceasta lucrare, cuprinzand termeni dintr-o multitudine de domenii (lingvistica, istorie, geografie, stiintele naturii, informatica, matematica etc.), se adreseaza in mod special elevilor din ciclul gimnazial, precum si tuturor celor care stiu foarte bine ca folosirea dictionarului roman, pe langa multiplele sale aspecte educative, are un important rol in insusirea temeinica a unor cunostinte.
Nevoia de informatil si lamuriri noi legate de vocabularul romanesc actual constituie un indemn spre consultarea dictionarului, care ii poate oferi elevului un instrument sigur de orientare ori de cate ori va cauta sa cunoasca intelesul unui cuvant nou sau intelesul real al unui termen auzit si folosit (poate gresit) in vorbire de nenumarate ori, dar al carui sens adevarat era vag cunoscut sau era doar dedus din context.

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.