Dictionar de mituri-Blink
4,00 lei
5,00 lei (-20%)

Dictionar de mituri-Blink

Dictionar de mituri-Blink
-20%
Preț: 4,00 lei
5,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Georgiana Tugurean absolventa a Facultatii de Litere, Romana-Germana, Masterat Teoria si practica editarii, Universitatea din Bucuresti

La inceput au fost cerul si pamantul si zeii. Fiecare cultura i-a vazut diferit, a interpretat actiunile lor altfel si au conchis existenta lor prin aparitia unor constelatii, a unor sarbatori, fenomene ale naturii sau ritualuri, care inca exista pana in zilele noastre. Descopera povestea ab origine si raspunde-ti la intrebarile pe care de mult le aveai in minte.

Miturile sunt povestirile primilor oameni, fiecare dintre ei a jucat un rol important, fara de care mitologia ar fi aratat altfel. Dictionarul de fata isi propune sa realizeze un panteon mitologic, care sa te ghideze in illo tempore si citindu-l sa dai sens lumii care te inconjoara. Cu ajutorul acestei carti vei intelege mai bine lumea in care traiesti si vei putea gasi explicatii la elemente despre care pana acum nu stiai nimic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

5,10 lei
6,00 lei (-15%)
Created in 0.0136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.