Dieta NutriFitUp in sarcina si alaptare

Dieta NutriFitUp in sarcina si alaptare
-25%
Preț: 110,25 lei
147,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94678-1-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 388

DESCRIERE

Dieta NutriFitUp pentru Sarcina si Alaptare contine informatii pentru intreaga etapa a sarcinii, un plan nutritional pe fiecare semestru pe trei tipuri de calorii si mese sanatoase, pentru ca bebelusul tau sa beneficieze de toti nutrientii necesari dezvoltarii.
Vei fi in posesia informatiilor care trateaza diverse subiecte pe care orice femeie insarcinata si le pune (ex: cum va fi viata mea dupa ce voi naste, va mai exista relatie de cuplu, cum voi face fata), plus multe alte informatii importante care nu se gasesc pe internet.
Vei afla cat de importanta este alimentatia in aceasta perioada si, vei stii exact ce sa faci, ca sa feresti de multe boli, atat pe tine cat si pe bebelusul tau.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Gastronomie si nutritie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.