Drumul spre acasa
20,00 lei
25,00 lei (-20%)

Drumul spre acasa

Drumul spre acasa
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1701-95-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 269
Format: 15x21.5 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Aceasta parabola fascinanta spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obisnuit, care s-a nascut in Minnesota si care acum lucreaza in Los Angeles. El reprezinta simbolul american de normalitate – si de nemultumire. Dupa ce are un accident care aproape il omoara, Michael e vizitat de un inger intelept, care il intreaba ce anume vrea el, cu adevarat, de la viata. Michael raspunde ca, de fapt, el vrea sa mearga... ACASA!
Pentru a ajunge la destinatia lui finala, Michael trebuie sa treaca mai intai printr-o serie de aventuri si de incercari, intr-un tinut uluitor, plin de fiinte angelice, de invatatori intelepti si chiar de entitati sinistre. Cautarea lui Michael este una emotionala, distractiva si care inspira veneratie - o calatorie pe care nu prea si-ar fi putut-o imagina.
Calatoriti cu Michael Thomas in drumul sau metafizic spre Acasa... este o calatorie minunata, memorabila, care va ramane cu voi, pentru totdeauna!

Traducere: Felicia Dragusin`

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0155 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.