Dumnezeu si destinul universului

Dumnezeu si destinul universului
-30%
Preț: 28,00 lei
40,00 lei (-30%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8293-08-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 367
Format: 18.5x25.5 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

In acest studiu s-a facut efortul pe care, cu absoluta necesitate, omenirea culta trebuie sa-l faca in acest nou inceput de mileniu. In cele doua milenii scurse, credinta crestina a uzat haina si formele cu care a imbracat-o filosofia si stiinta elena. Este timpul ca formele si formulele ei sa fie revazute, innoite, ajustate la corpul ei crescut si in armonie cu spiritul vremurilor noi.
Azi dam rezultatul a 40 de ani de studiu di reflectii si-l dedicam acelora care, din aceleasi motive ca si mine, cauta o credinta in locul celei pierdute, pe care ratiunea s-o poata accepta fara s-o contrazica si fara sa se contrazica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Diverse

Created in 0.0154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.