ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Enciclopedia Statelor Lumii Editie noua 2018

Enciclopedia Statelor Lumii Editie noua 2018

  Autori: Silviu Negut, Ion Nicolae, Horia C. Matei

Editura: MERONIA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

89.25 Ron

71.40 Ron

17.85 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Enciclopedia statelor lumii. Ed. a XV-a, 2018
Horia C. Matei, Silviu Neguţ, Ion Nicolae

Sunt 43 de ani de la prima ediție a acestei lucrări care, ajunsă acum la cea de-a XV-a, a urmărit cu atenție, a consemnat cu acribie, a oferit explicații pentru toate modificările din lumea noastră. Aceasta înseamnă o medie de sub trei ani între două ediții succesive. Ceea ce indică, pe de o parte, că această carte și-a câștigat un binemeritat prestigiu, transmis de la o generație la alta (cum o dovedesc cele peste 500 000 de exemplare difuzate până în prezent), iar, pe de altă parte, că a existat și există la noi un public cititor dornic de informare, încrezător în virtuțile unei enciclopedii riguroase.

Chiar dacă astăzi sursele s-au înmulțit exponențial, chiar dacă internetul pare a aduce întreaga lume doar la un click distanță, cum se tot repetă. Lucrurile sunt și nu sunt chiar așa. Căci o enciclopedie adevărată, precum cea de față, nu este o colecție plată, informă, de date, strânse de oriunde. Informațiile sunt preluatedin cele mai prestigioase și de încredere surse și prelucrate, sistematizate, corelate, astfel încât, împreună, să alcătuiască un tablou cu putere explicativă atât pentru fiecare dintre cele 195 entități statale existente astăzi.

Acad. Mircea Malița, Cuvânt-înainte la a XV-a ediție

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Enciclopedia Statelor Lumii Editie noua 2018. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna