ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Evaluarea nationala » Evaluare Nationala cls II Comunicare in limba romana-Matematica si explorarea mediului Noile teste

Evaluare Nationala cls II Comunicare in limba romana-Matematica si explorarea mediului Noile teste

  Autori: Camelia Sima, Iuliana Dulica

Editura: CARMINIS

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

14.00 Ron

11.20 Ron

2.80 Ron (20%)


Descriere

Lucrarea Noile teste după model european. Evaluarea naţională, clasa a II-a, este un auxiliar ce conţine teste variate, inspirate din realitatea apropiată a elevilor, pentru disciplinele Comunicare în limba română şi Matematică şi explorarea mediului. Ele au ca model testele aplicate de MEN în anul şcolar 2013-2014, sunt în strictă concordanţă cu programele şcolare în vigoare şi au un nivel mediu de dificultate. Ordonarea celor 20 de teste, conform planificărilor calendaristice, are în vedere necesitatea unei verificări periodice a competenţelor. Astfel, ele pot fi aplicate încă din semestrul I. Itemii formulaţi evaluează abilităţi din sfera cognitivului, de cunoaştere, aplicare şi relaţionare, fiind itemi cu răspuns la alegere şi itemi cu răspuns construit. Printr-o evaluare sistematică, pe tot parcursul anului şcolar, elevii de clasa a II-a vor fi pregătiţi pentru a participa cu încredere la Evaluarea naţională de la sfârşitul anului şcolar.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Evaluare Nationala cls II Comunicare in limba romana-Matematica si explorarea mediului Noile teste. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna