Evantaiul auriu

Evantaiul auriu
-20%
Preț: 21,00 lei
26,25 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Japonia anului 1641. Midori Kumashiro, orfana unui puternic nobil japonez, afla ca trebuie sa paraseasca tara natala in mare graba: mama copilei era englezoaica, crestina, iar Shogunul a decis sa-i expulzeze pe toti crestinii din tinutul nipon.
Cu ajutorul fratelui ei vitreg, tanara se imbarca pe o nava olandeza sub conducerea capitanului Nico Noordholt si navigheaza spre Amsterdam, de unde spera sa ajunga in Anglia, la familia mamei ei. Imbarcarea nu e lipsita de peripetii, dat fiind faptul ca seducatorul capitan olandez se afla in Nagasaki pentru negot si ultimul lucru pe care si-l doreste este sa ia la bord o tanara femeie, mai ales una rapitor de frumoasa. Midori, educata in spirit japonez, stapanind artele razboiului si avand o vointa de fier, izbuteste sa isi incheie cu bine periculoasa calatorie . In timpul lungii traversari a marilor si oceanelor lumii, intre Midori si Nico se infiripa o legatura puternica. Numai ca amandoi sunt impovarati de propriile lor secrete care ii pot oricand preschimba din prieteni apropiati in dusmani…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica universala

Created in 0.0173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.