ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Exersam, ne jucam, ortograme invatam-Carminis

Exersam, ne jucam, ortograme invatam-Carminis

  Autori: Aurelia Barbulescu, Cristina-Diana Neculai

Editura: CARMINIS

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

14.00 Ron

11.20 Ron

2.80 Ron (20%)

In stoc furnizor


Descriere

Lucrarea cuprinde notiuni teoretice privind scrierea ortogramelor si omofonelor,seturi de exercitii aplicative,texte pentru dictari,jocuri ortografice si rebusuri didactice.
In ea sunt incluse toate ortogarmele prevazute de programele scolare pentru clasele II-IV,urmate de altele intalnite frecvent atat in textele literare,cat si in comunicare,exersarea si fixarea cunostintelor realizandu-se intr-un mod atractiv.Dificultatea exercitiilor este gradata,pentru ca acestea sa fie parcurse pe masura ce elevii asimileaza cunostiinte si continuturi cuprinse in Curriculum-ul scolar,incepand cu clasa a II-a si continuand in clasele V-VI.
Astfel,aceasta lucrareeste utila oricarui elev care doreste sa-si clarifice unele dificultati in scrierea ortogramelor limbii romane.Ea este un auxiliar eficient in sprijinul elevilor,al cadrelor didactice si al parintilor care-i indruma in insusirea unei limbi romane corecte.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Exersam, ne jucam, ortograme invatam-Carminis. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna