ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Experienta Stimulati

Experienta Stimulati

  Autori: Jim Curtis

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Un plan complet pentru depășirea bolilor cronice, a stresului și eșecurilor!

De peste 20 de ani, Jim Curtis luptă împotriva unei boli cronice greu de diagnosticat și tratat. S-a obișnuit să trăiască în durere, negare și disperare. Întrucât terapiile tradiționale nu au ajutat, el a căutat răspunsuri în altă parte. A călătorit prin lume și a întâlnit oameni extraordinari, pe care îi numește „Stimulati”, pentru că ceea ce a învățat de la ei i-a schimbat fundamental viața.
În cartea Experiența Stimulati, Jim își prezintă călătoria incredibilă, precum și programul pentru învingerea durerii și eșecurilor și pentru transformarea vieții într-una plină de sănătate, libertate, bucurie, putere și scop. Cu o prefață plină de inspirație semnată de Gabrielle Bernstein, autoarea bestsellerului Universul te susține (Editura For You), cartea lui Jim Curtis îți dezvăluie un program unic, izvorât dintr-o experiență reală și bazat pe cercetări științifice și practici cu eficiență demonstrată.
„Puterea acestor Stimulati – oameni, locuri, experiențe și căutări care aprind scânteia speranței și a schimbării – nu poate fi subestimată când vine vorba despre adevărata vindecare. Această carte inspirațională poate ajuta pe oricine să treacă de la durere la atitudini pozitive atunci când se confruntă cu mari provocări.“
Dr. Jeffry Life, medic, autorul cărții The Life Plan
Detalii tehnice

Traducere: Daniela Andronache

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 285

ISBN: 978-606-639-245-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Experienta Stimulati. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna