Explorari in enigmatic II

Explorari in enigmatic II
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Dan Corneliu Brăneanu este un nume de referință în cercetarea enigmelor și misterelor spiritului și materiei. Cunoscut publicului larg mai ales ca redactor-șef al revistei Magazinul parapsihologic și prin studiile dedicate sculpturilor megalitice din Carpații României, cunoștințele lui Brăneanu acoperă o plajă largă de domenii neortodoxe, din a căror metode și idei directoare extrage concluzii adesea surprinzătoare.
Explorări în enigmatic vol. II continuă miniseria care va cuprinde retrospectiva publicisticii lui Dan Corneliu Brăneanu, întregită cu note și materiale inedite, sub îngrijirea editorială a mai tânărului său discipol, Vlad-Ionuț Musceleanu. Cititorului i se pun la dispoziție studiile de o viață ale unui om, prin care nu se oglindesc doar persoana autorului și rezultate individuale ci, poate chiar mai important, mediul pe alocuri ermetic din care acesta provine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Geografie

31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Created in 0.0142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.