Explorari in enigmatic I

Explorari in enigmatic I
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Dan Corneliu Brăneanu este un nume de referință în cercetarea enigmelor și mistrelor spiritului și materiei. Cunoscut publicului larg mai ales ca redactor-șef al revistei Magazinul Parapsihologic și prin studiile dedicate sculpturilor megalitice din Carpații României, cunoștințele lui Brăneanu acoperă o plajă largă de domenii neortodoxe, din a căror metode și idei directoare extrage concluzii adesea surprinzătoare.
Cartea de față deschide o miniserie de 4 volume care vor cuprinde o retrospectivă a publicisticii lui Dan Corneliu Brăneanu, întregită cu note și materiale inedite, sub îngrijirea editorială a mai tânărului său discipol, Vlad-Ionuț Musceleanu. Cititorului i se pun la dispoziție studiile de o viață ale unui om, prin care nu se oglindesc doar persoana autorului și rezultate individuale ci, poate chiar mai important, mediul pe alocuri ermetic din care acesta provine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Geografie

31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Created in 0.0126 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.