Explorari in enigmatic IV

Explorari in enigmatic IV
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Pe 4 februarie 2017, Dan Corneliu Braneanu ar fi implinit frumoasa varsta de 87 de ani. A trecut insa la cele vesnice pe 27 ianuarie, fiind inmormantat modest, asa cum a trait in ultima parte a vietii, la Bellu din Capitala.
Aparitia primelor trei volume din "Explorari in enigmatic" i-au creat o mare bucurie. Din pacate nu a mai apucat sa-l vada iesit de sub tipar si pe cel de fata. Motivul, la limita extrema a ridicolului de situatie, poate nu ar trebui trecut sub tacere. Insa ce s-ar putea scrie despre un om care-i interzice unui batran aflat pe patul de moarte implinirea unei ( poate ultime) dorinte? Nimic bun nu ramane nepedepsit, nimic rau nu ramane nerecompensat. Nu ne indoim ca anul viitor Statul roman il va avansa in grad si-i va mari salarul tanarului militian care se tine de fantezii judiciare.

*** Inainte de toate, Dan Corneliu Braneanu a fost un bun roman si un nationalist autentic. S-a preocupat de geografie, istorie, etnografie si folclor. Dar si de sculpturile megalitice ("chipuri de piatra"), parapsihologie, astrologie, stiinte oculte si OZeNe-uri. A studiat asiduu enigmele si misterele tarii careia i-a dedicat intreaga sa activitate: Rornania. Editorul seriei "Explorari in enigmatic" l-a cunoscut pe Dan Braneanu la virsta de 14 ani, urmandu-l de atunci in ceea poate fi numit un mentorat, o fructuoasa colaborare si o sincera prietenie. A fost o mandrie si o onoare sa-l am in preajma!
Vlad-Ionut Musceleanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Geografie

31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Created in 0.0125 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.