ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Geografie » Explorari in enigmatic IV

Explorari in enigmatic IV

  Autori: Dan Corneliu Braneanu

Editura: C.I.D.

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Explorari in enigmatic IV

Descriere

Pe 4 februarie 2017, Dan Corneliu Braneanu ar fi implinit frumoasa varsta de 87 de ani. A trecut insa la cele vesnice pe 27 ianuarie, fiind inmormantat modest, asa cum a trait in ultima parte a vietii, la Bellu din Capitala.
Aparitia primelor trei volume din "Explorari in enigmatic" i-au creat o mare bucurie. Din pacate nu a mai apucat sa-l vada iesit de sub tipar si pe cel de fata. Motivul, la limita extrema a ridicolului de situatie, poate nu ar trebui trecut sub tacere. Insa ce s-ar putea scrie despre un om care-i interzice unui batran aflat pe patul de moarte implinirea unei ( poate ultime) dorinte? Nimic bun nu ramane nepedepsit, nimic rau nu ramane nerecompensat. Nu ne indoim ca anul viitor Statul roman il va avansa in grad si-i va mari salarul tanarului militian care se tine de fantezii judiciare.

*** Inainte de toate, Dan Corneliu Braneanu a fost un bun roman si un nationalist autentic. S-a preocupat de geografie, istorie, etnografie si folclor. Dar si de sculpturile megalitice ("chipuri de piatra"), parapsihologie, astrologie, stiinte oculte si OZeNe-uri. A studiat asiduu enigmele si misterele tarii careia i-a dedicat intreaga sa activitate: Rornania. Editorul seriei "Explorari in enigmatic" l-a cunoscut pe Dan Braneanu la virsta de 14 ani, urmandu-l de atunci in ceea poate fi numit un mentorat, o fructuoasa colaborare si o sincera prietenie. A fost o mandrie si o onoare sa-l am in preajma!
Vlad-Ionut Musceleanu

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Explorari in enigmatic IV. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna