ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » De ce iti face bine sa faci bine

De ce iti face bine sa faci bine

  Autori: Dr. David R. Hamilton

Editura: SPIRIT SI DESTIN

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

27.00 Ron

21.60 Ron

5.40 Ron (20%)


Descriere

Aceasta carte este despre bunatate. Ea contine studii actuale care arata ca a fi bun cu ceilalti e benefic pentru sanatatea ta, si povesti care te vor inspira sa pui lucrurile de aici in practica si sa le simti efectele pozitive. „Prefer sa simt compasiunea in locul cunoasterii exacte a definitiei acestui cuvant”, spunea undeva Sfantul Toma de Aquino.
Compasiunea in sine reprezinta si ea o parte a acestei carti, pentru ca bunatatea este un rezultat al ei. Cand simtim si impartasim durerea cuiva, cand dorim cu compasiune sa i-o alinam, atunci devenim motivati sa oferim ajutor si sa aratam bunatate. Aceasta carte vorbeste pe scurt si despre recunostinta si despre iertare. Recunostinta reprezinta o marca a bunatatii pentru ca ne face sa fim constienti de tot ceea ce se afla in jurul nostru. Cand suntem recunoscatori, devenim mai apropiati fata de cei din jur si mai disponibili sa ne exprimam multumirea fata de ei. A face acest lucru e benefic pentru noi, la fel cum enumerarea tuturor lucrurilor cu care am fost binecuvantati e un act de bunatate fata de noi insine. Si iertarea e un mod de a arata bunatate fata de eul nostru interior. Este un mijloc de a ne elibera.
Intreaga lume va fi mai buna cand va exista mai multa bunatate in ea. Deci, sper ca aceasta combinatie de experiente impartasite in legatura cu bunatatea, prezentate alaturi de studii stiintifice, sa te inspire sa faci la randul tau cat mai multe acte de bunatate.
Pentru a-ti veni in ajutor, cartea contine o serie de exercitii scurte, dar si sugestii despre cum sa repari si sa imbunatatesti relatiile cu cei din jur, crescandu-ti astfel numarul de conexiuni sociale prin capacitatea de a ierta.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre De ce iti face bine sa faci bine. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna