Ce sa faci...cand ti-e frica sa te bagi in pat

Ce sa faci...cand ti-e frica sa te bagi in pat
-20%
Preț: 26,98 lei
33,72 lei (-19,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descriere - Ce sa faci... cand ti-e frica sa te bagi in pat - Ghid pentru copiii care adorm greu

N-ar fi grozav daca ai reusi sa te asezi in pat, sa-ti faci culcus sub plapuma, sa-nchizi ochii si sa adormi fara framantari si fara teama? Fara sa fii atent la toate zgomotele si sa te gandesti la talhari? Fara sa mai ceri sa bei ceva ori inca un pupic sau sa te mai duci o data la baie?

Ora de culcare e un moment dificil pentru multi copii. Daca ti-e frica sa te bagi in pat si esti convins ca numai magia te poate ajuta sa-ti fie mai usor pe timpul noptii, atunci cartea aceasta e pentru tine.

Ce sa faci cand ti-e frica sa te bagi in pat le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv comportamentale folosite pentru a trata dificultatile legate de somn. Ne ocupam de probleme cum ar fi spaimele, ingrijorarile, corpurile care nu-si gasesc linistea si dependenta prea mare de parinti, pentru ca micutii sa dobandeasca deprinderile de care au nevoie ca sa petreaca nopti mai linistite. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a ajuta copiii sa adoarma fara sa se mai trezeasca pe timpul noptii. Ca prin magie!

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor.

Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii. Locuieste in Baltimore.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

26,98 lei
33,72 lei (-19,99%)
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.