ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Ce sa faci...cand iti iesi din fire

Ce sa faci...cand iti iesi din fire

  Autori: Dr. Dawn Huebner

Editura: TREI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.72 Ron

26.98 Ron

6.74 Ron (20%)


Descriere

Stiai ca furia se aseamana cu un foc? Porneste de la o scanteie si aprinde in noi energie si determinare. Dar flacara poate, de asemenea, sa scape de sub control si sa provoace o multime de probleme. Daca esti dintre acei copii care-si ies din fire imediat, a caror furie creste prea mult, prea intens si prea repede, atunci aceasta carte e pentru tine.

Ce sa faci cand iti iesi din fire le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata problemele legate de furie. Exemplele interesante, ilustratiile vesele si instructiunile pas cu pas ii invata pe copii un set de metode de a stinge furia", ce au drept scop sa-i linisteasca atunci cand sunt furiosi si sa-i ajute sa fie mai calmi si mai eficienti. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a se stradui sa faca o schimbare.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Ce sa faci...cand iti iesi din fire. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna