ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Ce sa faci...cand nu-ti convine nimic

Ce sa faci...cand nu-ti convine nimic

  Autori: Dr. Dawn Huebner

Editura: TREI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Ghid pentru copiii care vor să depăşească negativitatea

Ştiai că viaţa este ca o cursă cu obstacole? Este incitantă şi distractivă, dar plină de locuri înşelătoare prin care trebuie să treci. Dacă eşti un copil care se simte frustrat de acele locuri înşelătoare şi îţi vine greu să te mai bucuri de lucrurile frumoase din viaţă, această carte este pentru tine.
'Ce să faci... când nu-ţi convine nimic' le prezintă copiilor şi părinţilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata gândirea negativă. Exemplele interesante şi ilustraţiile îi ajută pe copii să vadă altfel obstacolele vieţii, în timp ce desenele şi activităţile îi determină să îşi folosească abilităţile pentru a depăşi aceste obstacole. Instrucţiunile pas cu pas îi îndrumă pentru a deveni copii mai fericiţi şi pozitivi. Această carte interactivă oferă resurse complete pentru a educa, a motiva şi a le da copiilor puterea de a se strădui să facă o schimbare.
Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician în Exeter, New Hampshire, specializată în tratarea copiilor şi a părinţilor lor. Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar în multe cărţi şi reviste pentru copii. Locuieşte în Baltimore.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Ce sa faci...cand nu-ti convine nimic. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna