Fals tratat de magie
28,00 lei
35,00 lei (-20%)

Fals tratat de magie

Fals tratat de magie
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Am bătut câmpii cu graţie, sper, preţ de 236 de pagini. Chiair dacă un „sobor” de oameni de ştiinţă, dublat de preoţi, m-ar putea convinge raţional că nimic nu este adevărat, tot aş rămâne „pe Tao” , pe cale, în Irealitatea imediată. Nu cred că aş mai putea suporta cenuşiul tern al materialismului sec. Uite aşa, vreau să continui să caut îngeri până şi-ntr-o păpădie.

Când mai primeşti şi minunatul cadou al unei vindecări miraculoase, magice, tu, om în toată firea de la care societatea se aşteaptă să fii serios şi raţional, crezi din nou, la propriu, în Moş Crăciun. De altfel, acest lucru mi s-a întâmplat acum trei săptămâni, cu siguranţă ca un mic Satori. Deşi în plină vară, la PrimaTV s-a dat un film ultravechitură cu Moş Crăciun. Cu toate că mai văzusem filmul de vreo două ori în decursul anilor, de data aceasta mi-au dat lacrimile de emoţie când am conştientizat puternic prezenţa Moşului în toate structurile şi biocâmpurile mele.

Ne-am plimbat, de la începutul acestui Ciclu al Universului, al acestei „expiraţii” a lui Dumnezeu, până la „felierea”, recunosc, puţin inginerescă, raţională, a Luminii Necreate. Nu am nici cea mai mică pretenţie de exhaustivitate şi nici măcar de veridicitate a fascinantului subiect, reprezintă crezul meu din această perioadă a vieții.

De altfel, m-am lămurit cum stă treaba cu părerile compulsive. Păi Magia tocmai în asta constă: dacă mâine ceri şi reuşeşti să ajungi unde trebuie cu puterea gândului, dacă mai eşti şi un canal curat, vei primi ca dar „de lucru” o frecvenţă nou-nouţă pe care o poţi boteza cum vrei. Cred că variantele sunt infinite.

Nebunia nebunilor, să mă ierte Dumnezeu dacă bat câmpii, dar cred că, într-un fel, noi ne creăm propriile „instrumente” de Lumină cu care să facem terapie sau autotratament (nici nu vreau să merg cu gândul mai departe).

Am sporovăit puţin despre religie - ca sistem de condensare şi controlare a Magiei Conectării la Divinitate. Acum aţi înţeles de ce am numit cartea „Fals tratat de Magie”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0128 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.