ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Fara regrete

Fara regrete

  Autori: Hamilton Beazley

Editura: DAO PSI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

33.25 Ron

1.75 Ron (5%)


Descriere

In sfarsit, eliberarea de povara regretelor!Toata lumea are regrete. Dar nu toti pot trece peste ele, chiar si atunci cand ele interfereaza cu bucuria vietii. Cu aceasta carte drept ghid, vei invata cum sa treci peste greselile trecutului, peste ocaziile ratate si asteptarile esuate pentru a trai fericit intr-un prezent plin de speranta.

Acest ghid practic ofera o intelegere profunda a naturii regretelor si a modului de depasire a acestora. Cu radacini in principii spirituale si psihoterapeutice dovedite, Fara regrete aduce la un loc intelegerea profesionala a sanatatii mintale, invataturile spirituale si expertii in intr-ajutorare.

In Fara regrete veti gasi:

un program structurat in 10 pasi pentru eliberarea de povara regretelor* uneltele psihologice si spiritual pentru a trece peste regrete, inclusiv imaginatia creativa, tinerea unui jurnal, introspectia si impartasirea cu ceilalti* intelegerea tiparelor de gandire negative care alimenteaza regretele* miturile despre iertare care ne tin prinsi in capcana regretelor* povesti inspirate de oameni care s-au eliberat singuri de regrete.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Fara regrete. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna