ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Diverse » Femeia interzisa vorbeste-Conversatii cu Maria Magdalena

Femeia interzisa vorbeste-Conversatii cu Maria Magdalena

  Autori: Pamela Kribbe

Editura: PROXIMA MUNDI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

28.50 Ron

1.50 Ron (5%)


Descriere

În tradiția creștină, Maria Magdalena a fost privită drept „femeia interzisă”: sălbatică, liberă și păcătoasă. Această carte conține atât un dialog cu Maria Magdalena, cât și mesaje primite de la ea, transmise de Pamela Kribbe (PhD). Este vorba despre energiile masculină și feminină, relații, sexualitate și vindecare. În aceste învățături Maria Magdalena vorbește cu o voce clară și iubitoare, care uneori este directă și conflictuală, dar cel mai adesea compasională, apreciind foarte mult natura umană.
Maria Magdalena spune că atât în bărbați, cât și în femei, există o energie feminină interzisă, care are de a face cu simțirea, intuiția și inima. În aceste zile și vremuri, ambele sexe sunt invitate să conștientizeze prezența acestei energii și să vindece vechea rană a separării dintre ele. Astfel, vom învăța să ne ascultăm iarăși șoaptele inimii și să ne reconectăm cu sufletul nostru.
Detalii tehnice

Traducere: Ada Cocos

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 219

ISBN: 978-606-94421-3-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Femeia interzisa vorbeste-Conversatii cu Maria Magdalena. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna