ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Femeia in planul lui Dumnezeu

Femeia in planul lui Dumnezeu

  Autori: Ileana Stanculeasa

Editura: DAO PSI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)


Descriere

,,Domnul Dumnezeu a zis: Nu este bine ca omul sa fie singur. Sa-i facem un ajutor pe potriva lui? (*Gen 2, 18).
Impotriva singuratatii lui Adam, Dumnezeu gaseste o solutie, cu totul speciala si intima: ii creeaza jumatatea. ,,Atunci Dumnezeu l-a toropit pe Adam si l-a cufundat in somn. I-a luat o coasta, iar locul ei l-a umplut cu carne. Si din coasta pe care a luat-o de la Adam, Dumnezeu a mestesugit o femeie si i-a adus-o lui Adam.? (* Gen 2, 21-22). Multumit si in acelasi timp placut surprins, Adam a zis: ,,Aceasta e acum os din oasele mele si carne din carnea mea. Ea se va numi femeie, pentru ca a fost luata din barbatul ei? (* Gen 2, 23).
Ileana Stanculeasa
Femeia in planul lui Dumnezeu (fragment)

A avut oare Dumnezeu un plan atunci cand a creat femeia? Un scop clar, de netagaduit? Intrebarea nu e deloc simpla dar, din fericire, Biblia ne da raspunsul, care este cel putin la fel de fascinant ca si intrebarea. Scopul cercetarii de fata, asa cum ne arata si titlul, este de a afla, pe baza unor atente documentari, cu ce scop a creat Dumnezeu femeia, ce rol a avut e in creatie.
Detalii tehnice

Coperta: Valentin Radu

Anul aparitiei: 2010

Nr. pagini: 179

ISBN: 978-973-606-8180-01-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Femeia in planul lui Dumnezeu. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna