ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Fericire spontana Ed. a II-a, revizuita

Fericire spontana Ed. a II-a, revizuita

  Autori: Dr. Andrew Weil

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

45.00 Ron

36.00 Ron

9.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Fericire spontana. Ed a II a, revizuita, Dr. Andrew Weil

Cine nu isi doreste sa fie fericit? Dar stim oare cu adevarat ce inseamna asta? Si, mai ales, cunoastem piedicile din calea nostra spre ceea ce este , poate, cel mai mare deziderat uman al tuturor timpurilor?
Bazata pe opera de pionierat a lui Andrew Weil in medicina integrativa, cartea de fata ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizand limitele modelului biomedical in tratarea depresiei si elaborand unul nou, care se sprijina pe structura indivizibila a dimensiunii minte-corp. Dr. Weil imbina armonios teoria si practica. Bazandu-se pe integrarea psihologiei orientale in cea occidentala, el ofera o varietate de metode validate stiintific pentru a contracara starile emotionale negative si obisnuintele mentale contraproductive, pentru a ameliora depresia si anxietatea si pentru a intari sentimentele de multumire si rezilienta care conduc la restabilirea echilibrului emotional. Puse in practica in mod sustinut, aceste metode ne pot ajuta sa ne sustragem tendintei generale a lumii contemporane , pentru care statisticile in ceea ce priveste depresia sunt mai sumbre ca niciodata.
Detalii tehnice

Traducere: Iustina Cojocaru

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 384

ISBN: 978-606-44-0205-9

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Fericire spontana Ed. a II-a, revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna