Mai fericit decat Dumnezeu

Mai fericit decat Dumnezeu
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Viața este menită să fie fericită.
Crezi și tu asta? Căci este adevărat.
Știu că nu ți se pare așa când privești în jur, dar este adevărat.

Viața este menită să fie fericită. Și tu ești menit să fii fericit. Și, dacă ești fericit, atunci ești menit să fii și mai fericit. Chiar dacă ești foarte fericit, poți deveni și mai fericit.

Cât de fericit? Pe bune, cât de fericit poți deveni?
Ei bine... poți deveni mai fericit decât Dumnezeu.

Tu ești un maestru spiritual și s-ar putea să nu știi acest lucru. Acesta este manualul tău. El a fost creat pentru tine, de către tine. În acest moment, poate că nu știi acest lucru, dar în curând vei ști...
Suntem cu toții Maeștri Spirituali. Revelațiile extraordinare din cartea Mai fericit decât Dumnezeu demonstrează cu claritate că fiecare ființă poate deveni o manifestare a măiestriei spirituale, transformându-și viața obișnuită într-o experiență extraordinară. Neale Donald Walsch, autorul bestsellerului Conversații cu Dumnezeu, îți oferă o călătorie spre fericire prin intermediul unei învățături captivante, care îți va schimba viața.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0181 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.