ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Forta Entuziasmului-CV

Forta Entuziasmului-CV

  Autori: Nelistat

Editura:

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

32.00 Ron

25.60 Ron

6.40 Ron (20%)


Descriere

Entuziasmul este factorul esential care delimiteaza granita dintre succes si esec.
Este o arma împotriva mediocritatii, o forta care îi transforma pe oameni în fauritori de miracole. Da nastere la îndrazneala si la curaj, întareste încrederea, ne ajuta sa ne depasim îndoielile.
Creeaza energie si este sursa tuturor realizarilor.
Oricine poate fi entuziast o ora; important este sa ne pastram entuziasmul întreaga viata. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, vei învata cum sa-ti folosesti aptitudinile, vitalitatea si resursele creatoare interioare si vei descoperi ingredientul magic care poate transforma o viata anosta într-una pasionanta
. Entuziasmul înseamna sa-ti pese cu adevarat!
Norman Vincent Peale, „Predicatorul de milioane“, este unul dintre cei mai mari oratori crestini ai secolului al XX-lea. Teolog de renume mondial, specializat în probleme motivationale, dr. Peale este autorul a 46 de carti, inclusiv a bestsellerului international.
Forta gândirii pozitive. Pentru contributiile sale din domeniul teologiei,
Norman Vincent Peale a primit,
în 1984, de la presedintele Ronald Reagan „Medalia Prezidentiala a Libertatii“ (cea mai înalta distinctie care poate fi acordata unui civil în SUA).
NORMAN VINCENT PEALE (1898–1993), autorul a 46 de carti, a fost un reputat orator specializat în probleme motivationale, cunoscut în lumea întreaga sub numele de „Predicatorul de milioane“.
A fost cel dintâi sustinator al teoriei „gândirii pozitive“ si a scris mai multe carti pe aceasta tema, care au devenit bestselleruri internationale.
Una dintre ele este Forta gândirii pozitive, vânduta în peste 20 de milioane de exemplare si tradusa în 41 de limbi.
Activitatea profesionala a lui N.V. Peale s_a întins pe sase decenii, incluzând, fapt fara precedent, o perioada de cincizeci si doi de ani ca pastor principal al Bisericii Marble Collegiate, din New York.
Este fondatorul Institutului pentru Religie si Sanatate, o clinica de psihiatrie care are la baza terapia prin religie, si al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare.
Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicata de Fundatia pentru un Trai Crestin si înfiintata, în 1940, de el si de sotia lui, Ruth Stafford Peale.
Pentru contributiile din domeniul teologiei, Peale a primit, în 1984, de la presedintele Ronald Reagan „Medalia Prezidentiala a Libertatii“ (cea mai mare distinctie care poate fi acordata unui civil în Statele Unite).

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Forta Entuziasmului-CV. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna