Forta. Miracole-Ed. a 2-a, revizuita

Forta. Miracole-Ed. a 2-a, revizuita
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-209-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 142

DESCRIERE

„Mulți oameni plutesc prin viață de parcă ar avea tot timpul din lume – și, într-un fel, chiar îl au. Dar Eul Superior și-a dat mare osteneală ca să-i aducă în acest punct și, la cel mai mic dezechilibru, s-ar putea despărți din nou. Trebuie să privim viața ca pe o șansă de a crește, ca pe o aventură incredibilă! Și nimeni nu ar trebui să lase vreodată să treacă nici măcar o zi fără a încerca să-și extindă percepțiile și modul personal de exprimare a Forței.
Crearea de miracole în viața ta nu e un lucru mai complicat decât înțelegerea principiilor metafizice ale Legii Universale. Știm că forța folosită de făcătorii de miracole din trecut e disponibilă și în prezent.
Miracolele nu sunt daruri de la Dumnezeu; ele fac parte din ceea ce ești, adică Dumnezeu.“

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0139 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.