Fuziunea dintre suflet si trup
24,65 lei
29,00 lei (-15%)

Fuziunea dintre suflet si trup

Fuziunea dintre suflet si trup
-15%
Preț: 24,65 lei
29,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-34-5
Editura:
Anul publicării: 2013
Format: 13x20 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Sufletul este in conexiune directa cu abundenta si puterea Sursei Universale. Cand trupul s sufletul nu sunt aliniate, nu poti fi acea fiinta divina care ai fost menit sa fii.

Multi dintre noi ne autosabotam fara a putea beneficia astfel de puterea si prezenta spiritului nostru. Traumele vietii, abuzurile si dezamagirile pot determina ca frecventele energetice ale sufletului si ale trupului sa fie desincronizate. Fuziunea Suflet- Truup este un proces simplu, sigur si rapid pe care il poyi realiza asupra ta si a altora, efectul fiind realinierea la nivel celular a trupului cu cea mai inalta lumina spirituala pe care acesta o poate sustine. Transformarile sunt permanente si continue.
Cartea de fata este un ghid practic ce continr instructiuni si exemple, iar contextul sau este atat de mistic, cat si stiintific. Parcurgand aceasta lucrare vei descoperi aventuri uimitoare care te vor tine cu sufletul la gura. Mai mult decat o carte ghid Fuziunea dintre suflet si trup te va conduce intr-o calatorie spirituala de neuitat.

Cartea combina o metoda magica de vindecare, stiinta si misticismul intr-un mod neobisnuit de convingator si antrenant. Aceste pagini emana energie! Si aventurile sunt realmente uimitoare!
N. Ferguson

Dupa realizarea Fuziunii Suflet-Trup, ma simt pe un nivel spiritual mai inalt decat mi-as fi putut imagina. Blocajele sunt eliminate. Durerile de cap si atacurile de panica sunt istorie!
A. Mitchell

Exista foarte multe dovezi ca aceasta functioneaza. Doctorul mi-a confirmat ca nu mai am diabet! Nu pot gasi o alta explicatie pentru aceasta decat Fuziunea Suflet-Trup.
O. Halvorsrud

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0159 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.