ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Gandirea laterala

Gandirea laterala

  Autori: Edward de Bono

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

32.00 Ron

25.60 Ron

6.40 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Gandirea laterala. O introducere

Un om care inspira, un om cu idei stralucite. De Bono nu inceteaza sa ne starneasca uimirea cu extraordinara claritate a gandirii sale. - Richard Branson
Luciditate, ratiune, logica, rigoare a gandirii si, pe de alta parte, imaginatie, vis, creatie si incantare in fata unor descoperiri neasteptate: cele doua lumi au fost multa vreme considerate imposibil de reconciliat. In zilele noastre, cand viata se desfasoara sub semnul computerului si al tiraniei calculului, suntem, inca, supusi unui imperativ al creativitatii. Ni se cere, in mod obsesiv, sa fim ingeniosi si inovatori, in orice domeniu am profesa, fie ca suntem artisti de avangarda sau cofetari, contabili sau asistenti sociali.
Cartile lui Edward de Bono cladesc o punte intre cele doua lumi, despartite secole la rand de filozofia clasica, oferind solutiile cele mai la indemana pentru ca fiecare cititor sa devina, prin exercitiu, un artizan in domeniul sau. Tehnicile propuse de el, explicate cu rigoare stiintifica, sunt uimitor de simple si distractive. Sunt tehnici pe care le-au folosit, fara sa stie ca apeleaza la ceea ce de Bono va numi „gandire laterala“, genii precum Pasteur si Einstein. Vestea buna este ca nu trebuie sa fii un geniu pentru a beneficia de ele. Ai nevoie doar de dorinta de a explora sau de a crea si de cateva reguli simple, prezentate in volumul de fata.
Detalii tehnice

Traducere: Elena Ceciu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 144

ISBN: 978-606-44-0398-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Gandirea laterala. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna