Germana fara profesor-SN
28,00 lei
35,00 lei (-20%)

Germana fara profesor-SN

Germana fara profesor-SN
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-511-277-3
Anul publicării: 2011
Pagini: 479
Format: 17X24 cm
Categoria: Invata singur

DESCRIERE

Contine CD audio

Cursul este subdivizat in trei parti:
Prima parte cuprinde 29 de lectii. Fiecare lectie este astfel structurata:
- dialog sau text: care este axat pe diferite domenii de activitate, fiind accesibile ca structura gramaticala sau vocabular. Alaturi de text cititorul va mai intalni si un vocabular care il ajuta sa inteleaga textul mult mai bine si sa-l traduca.
- probleme de gramatica: cititorul dispune de materialul necesar alcatuirii de structuri cat mai simple la inceput, ele devenind din ce in ce mai complexe spre sfarsitul cursului, cand va invata notiuni de sintaxa in limba germana.
- exercitii: aceste aunt variate, bazate pe problemele de gramatica sau de vocabular, prezentate in lectia respectiva.
Partea a doua cuprinde texete si exercitii suplimentare, cu un grad mai mare de dificultate, care au drept scop imbogatirea vocabularului, precum si recapitularea problemelor de gramatica intalnite in prima parte. Tot aici este prezent un compendiu de gramatica in care s-a pus accentul in special asupra conjugarii verbului, urmarindu-se rezolvarea exercitiilor practic si eficient cu ajutorul acestuia.
Partea a treia cuprinde cheia selectiva a exercitiilor si vocabularul final (german-roman, roman-german). Pentru o invatare cat mai eficienta este de preferat sa se rezolve mai intai exercitiul si apoi sa se verifice cheia exercitiilor.

ISBN: 978-606-511-277-3

Dimensiuni: 17X24 cm

Nr. pagini: 479

Anul publicarii: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

12,21 lei
16,28 lei (-25%)
Created in 0.0145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.