Germana pentru persoane grabite

Germana pentru persoane grabite
-20%
Preț: 40,00 lei
50,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2009
Categoria: Invata singur

DESCRIERE

Germana pentru persoane grabite. Retete rapide de invatare a limbii germane.

RECENZII

Rating general
5 (4 recenzii)
5 stele
4
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
O carte foarte practica, structurata perfect pentru a putea invata logic si intr-un timp foarte scurt! M-a ajutat foarte mult atat din punct de vedere gramatical, cat si pe partea de vocabular. Recomand!
5
Am cartea, e excelenta... chiar am simtit ca invat usor si rapid. Multumesc si o recomand cu drag!
5
Sunt mai mult decat multumita de forma si continut.
5
Felicitari cui a scris "Povestea cuvintelor"! Minunata formulare. Din "Germana pentru persoane grabite" am reusit sa inteleg si eu pentru prima data cum pot recunoaste genul substantivelor ca sa nu confund "der Kunde" (clientul) cu "die Kunde" (vestea) sau "der Junge" (baiatul) cu "das Junge" (puiul de...), si de ce "das Mädchen" (fata) este de gen neutru si "der Kaffee" (cafeaua) este de gen masculin. Germana este o provocare continua si este minunata! Intr-adevar, germana este matematica, logica si rebus. Recomand!
Created in 0.0208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.