Ghid complet de prospectare eficienta a pietei

Ghid complet de prospectare eficienta a pietei
-25%
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8709-13-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Categoria: Business si bani

DESCRIERE

Datorită acestui ghid complet de prospectare EFICIENTA a pieței, nenumărați oameni nu au mai avut niciodată nevoie să-și pună cea mai înfricoșătoare întrebare:
„Pe cine să mai abordez acum, când lista inițială de nume s-a epuizat?

Tu știi cum să ajungi la toți oamenii de care ai nevoie pentru prosperitatea afacerii tale? Puțini dintre noi știu!
Acest sistem te va îndruma pas cu pas de-a lungul călătoriei pentru găsirea propriei liste nesfârșite de potențiali clienți de înaltă calitate. Este ca o hartă care te va conduce direct către comoară!
Bob Burg a învățat secretele prospectării eficiente și acum oferă cu generozitate tehnicile sale testate în timp! incepători și profesioniști deopotrivă vor afla cum să găsească fără stres și consumuri inutile de resurse toți oamenii de care au nevoie pe drumul lor spre succes.
Ai în mâinile tale cea mai bună oportunitate de afaceri de pe fața pământului. Te afli la locul potrivit și în momentul potrivit pentru a-ți construi propria afacere!
Ești parte a unei infrastructuri care te așează în scaunul șoferului pe autostrada spre o viață plină de confort și libertate și îți stau la dispoziție instrumente și cunoștințe în care au fost investite milioane și milioane de dolari.
Dar... ESTE O AFACERE CU OAMENII!!! Așa a fost întotdeauna și așa va fi mereu. Iar oamenii pot fi dificili și nu acționează întotdeauna în mod logic. E dreptul lor să spună „nu” în anumite situații. vestea cu ADEVARAT bunå este că... nu contează dacă cineva spune „nu”.
Aplicând sistemul de prospectare Bob Burg vei deveni un profesionist în materie de relaționare, abordând cu încredere și ușurință oameni complet necunoscuți într-un mod care te va face să te simți relaxat și plin de entuziasm, astfel că ei vor fi total deschiși la ideea de a li se prezenta un produs, un serviciu sau o oportunitate de afaceri.
Vei trece cu ușurință de suficiente „nu-uri” și vei ajunge la „da-uri”, cultivând relații de afaceri și transformându-le în oportunități fabuloase și profituri de excepție.

1. Acest sistem a fost folosit cu mare succes de către distribuitori, consultanți, întreprinzători independenți, vânzători și afiliați ai multor companii diferite pentru că funcționează fără greș.
2. Norocul nu are nicio legåturå cu acest sistem! Este strict o chestiune de cauză și efect: aplică metodele, tehnicile și principiile de succes din această carte și nu vei duce niciodată lipsă de potențiali clienți!
“Iți urez mult succes pe calea ta cåtre schimbarea in bine a vieților multor oameni.”
Bob Burg

Traducere: Violeta Limona

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Business si bani - Cele mai vândute cărți

42,41 lei
49,90 lei (-15,01%)
16,50 lei
22,00 lei (-25%)
18,75 lei
25,00 lei (-25%)
50,91 lei
59,90 lei (-15,01%)
Created in 0.0160 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.