Ghid de nursing vol I. Manual

Ghid de nursing vol I. Manual
-15%
Preț: 38,25 lei
45,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-160-010-9
Anul publicării: 2008
Pagini: 414
Format: 17.5x24.5 cm
Categoria: Medicina

DESCRIERE

Ghid de nursing vol I. Manual de Lucretia Titirca se adreseza in egala masura cursantilor de la scolile sanitare postliceale si asistentilor medicali (profesori de nursing sau practicieni). Conceptul de ingrijire prezentat aici are la baza modelul elaborat de Virgina Henderson, completat cu elemente dintr-o larga bibliografie de specialitate. Acest model ii poate ajuta pe asistentii medicali sa se apropie si sa-i cunoasca mai bine pe beneficiarii ingrijirilor, sa ofere ingrijiri mai bune, individualizate, complete si continue. De altfel, aceasta este directia in care se orienteaza invatamantul sanitar, in formarea de baza si continua.

Coperta: Gina Manciu

RECENZII

Rating general
3 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3
ASTEPT CU NERABDARE SA IMI SOSEASCA SI MIE CARTEA ! CARTEA ASTA ESTE ,,BIBLIA,, DOMENIULUI DE ASISTENTA MEDICALA GENERALA ! O ZI BUNA !
Created in 0.0906 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.