Ghid de nursing vol II. Tehnici de evaluare

Ghid de nursing vol II. Tehnici de evaluare
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-160-015-4
Anul publicării: 2008
Pagini: 251
Format: 17.5x24.5 cm
Categoria: Medicina

DESCRIERE

Tehnici de evaluare si ingrijiri acordate de asistentii medicali. Ghid de nursing.

Teama de boala si de moarte, promovarea starii si prevenirea imbolnavirilor sunt dintotdeauna in atentia oamenilor. In acest context, profesia de asistenta medicala - sub diferitele ei denumiri, nascuta dintr-o initiativa particulara de inspiratie caritabila -, s-a dezvoltat prin ea insasi. Masura drumului parcurs trece prin trecut, ca o privire aruncata in urma, care inspira mersul inainte. Nimic nu este imuabil, mai ales in aceasta profesie cu o atat de larga implicatie sociala, pentru ca ingrijirea de sanatate sunt o componenta esentiala a societatii care evolueaza o data cu ea.

Coperta: Gina Manciu

RECENZII

Rating general
2.3 (4 recenzii)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
2
2 stele
1
1 stea
1
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3
Nu stim care este diferenta intre editia aceasta si cea din 1997. Nu avem editia aceea ca sa putem compara. Cel mai probabil sunt informatii mai noi in materie de nursing. De obicei aceasta este diferenta intre diferitele editii ale unei carti
2
Cu ce difera editia aceasta de cea din 1997? As dori sa stiu urgent, ca sa pot comanda editia aceasta daca e mai imbunatatita.
3
Ai dreptate Stef, este editia din 2008, asa cum scrie si la detalii tehnice.
1
sigur este editia din anul 2008 si nu din anul 2006 ca nu este aceeasi poza cu celelalte poze de pe alte site-uri de la vol 2
Created in 0.0156 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.