ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca

Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca

  Autori: David Hoffmann

Editura: LIFESTYLE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

59.00 Ron

47.20 Ron

11.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

In acest ghid cuprinzător de folosire a plantelor medicinale în vindecare, David Hoffmann oferă o abordare holistică unică prin care să ne putem restabili și menține starea de bine. Sfaturi clare, bine structurate, ne arată cum să diagnosticăm și să tratăm fără riscuri o gamă largă de afecțiuni, de la diabet și depresie, la acufene și tuse convulsivă – fără niciun efect secundar negativ.

Cartea include:

- o explicație clară a sistemelor organismului;
- sfaturi privind diagnosticarea și tratarea bolilor;
- metode simple de culegere a plantelor și de preparare a remediilor;
- un repertoar al plantelor medicinale și un index al denumirilor botanice.
Nu toate bolile necesită medicamente puternice, creme sau alifii. Citind acest ghid, poți învăța cum să folosești plantele medicinale pentru binele și sănătatea familiei tale.
„Medicina naturistă se bazează pe relația dintre plantă și ființa umană, dintre plantă și planetă, dintre ființa umană și planetă. Să folosim plantele medicinale în procesul de vindecare înseamnă să facem parte dintr-un ciclu ecologic. Asta ne dă posibilitatea să fim prezenți în mod conștient în lumea vie, vitală din care facem parte; să adeverim întregirea și lumea în viața noastră prin cunoașterea remediilor folosite. Plantele medicinale ne pot conecta la contextul mai larg al întregului planetar și, în timp ce ele își îndeplinesc rolul fiziologic/medical, noi ni-l putem îndeplini pe al nostru, construind conștiința acestei conexiuni și relații mutuale." - David Hoffmann
David Hoffmann are o pregătire de patru ani la Institutul Național al Herbaliștilor Medicali din Marea Britanie și mulți ani a condus un cabinet de consultanță în fitoterapie. După ce s-a mutat în SUA, a fost numit președinte al Societății Herbaliștilor Americani și a ocupat postul de director al Școlii pentru Studierea Plantelor Medicinale din California.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna