Gramatica limbii engleze-Teora

Gramatica limbii engleze-Teora
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Invata singur

DESCRIERE

Scopul lucrarii este de a fi un manual practic; aceasta, fara a se neglija aspectele teoretice, ori de cate ori ele pot usura intelegerea, si sistematizarea dificilelor probleme ale gramaticii limbii engleze.
Lucrarea a urmarit si scopuri instructiv-educative printr-un mare numar de exemple interesante prin continut (proverbe, maxime, judecati critice ale scriitorilor englezi si americani etc.), desi majoritatea propozitiilor ilustrative sunt imprumutate din limba engleza vorbita.
La baza gramaticii de fata sta conceptia unei stranse interdependente dintre lexic, morfologie si sintaxa, conceptie in favoarea careia pledeaza caracterul profund analitic al limbii engleze moderne.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.